Tavaly óta ismét a Vígszínház társulatának tagja, miközben televíziós műsort vezet és számos színházban játszik. A játék a vérében van, ami Mi lenne, ha… e heti részében is megmutatkozott.

Nagyon szeretett gyerek lenni. Valahol még most is annak érzi magát. A legkorábbi emléke óvodás korából származik, akkor lépett ki először a függöny mögül.   

Arra kérdésre, hogy mikor nőtt be a feje lágya, így felelt: „Nem hiszem, hogy benőtt, de nekem nem is nőhet be. Viszont sokkal tudatosabb vagyok, mint korábban. Ahhoz, hogy én a színpadon játszani tudjak a szó klasszikus értelmében, muszáj gyereknek maradnom.”  

Első találkozása a feleségével igazán különleges volt, akitől azóta is a legjobb kérdéseket kapja. „Vica kérdezte, hogy biztos, hogy nekem még mindig a 30 éves Stohl Andrásnak kell megfelelnem?”  

Vajon miről mesél neki az erdő, és ki vadászta le utoljára? Mi csábította vissza újra a Víg színpadára, és melyik hollywoodi sztárra bízná az életéről szóló film főszerepét?   

A Magyar Kultúra Podcastok csatornáján jelentkező Mi lenne, ha… a Spotify mellett az Apple, a Google, az Amazon, a Podcast Addict, a Deezer és a Player FM felületein is elérhető.  

A következő epizód november 2-án érkezik, a vendég Cserna-Szabó András író lesz.